Wednesday, January 21, 2015

Uuden Vuoden Lupaus

Noniin...täällä ollaan taas kun uuden vuoden lupaukseni on lisää suomen kielen harjoitusta. Eli haluan kirjoittaa suomea säännöllisemmin ja oppia vaikeampaa kielioppiakin. On jo aika! Kyllä käytän suomea kokoajan töissä, mutta puhuminen on ihan eri asia kuin kirjoittaminen. Tällä hetkellä olen unohtanut kielioppia koska olen ollut laiska. Kunhan vain pärjäsin töissä ja muut ymmärsivät mitä minä tarkoitin, se siitä. En halua enää tyytyä siihen.

Lisäksi jossain vaiheessa tulevaisuudessa aion oppia japania taas, mutta haluan käydä läpi suomen kielen kielioppia vielä kerran. Lukiossa opiskelin japania noin kaksi vuotta ja unohdin jo melkein kaiken. Haluan matkustaa Japaniin joskus ja uskon pärjäävämme paremmin siellä jos osaan jonkin verran japania. Ainoa huoleni on aivojeni sotkeminen hehehehehhhh...Kuinka hyvin aivoni selviää uuden kielen opiskelemisesta? Nytkin joskus tuntuu, että ne tökkivät kun yritän vaihtaa kieltä nopeasti. Noh, ei voi mitään jos tuleekin lisää sotkua ha ha...

Viime vuonna en tehnyt mitään uuden vuoden lupauksia ja se tuntui mukavalta vaihteeksi. Ei ollut mitään paineita, mutta tänä vuonna haluan lisää toimintoja. Tavoitteeseen pääseminen on kätevää, mutta siihen tarvitaan into ja itsekuri. Näillä mennään!


glitter-graphics.com

No comments:

Post a Comment