Thursday, January 1, 2015

Uuden Vuoden Paukku

Uusi vuosi on alkanut surullisella tavalla. Erään ystäväni mies kuoli toissapäivänä yllättäen (ainakin mun mielestä). Tiesin että miehellä oli todettu syöpä jo monta vuotta sitten, mutta silti oli vaikeaa uskoa hänen olevan poissa. Ystäväni ilmoitti tämän järkyttävän uutisen FB:n kautta ja hän lisäsi, että lähtö oli rauhallinen. Viime vuoden syksynä kun viimeksi näin heidät, mies näytti laihemmalta mutta terveeltä.

Kun näin uutisen aamulla ennen töihin menoa, automaattisesti järki otti vallan. Tunteet olivat tungettu taustalle koska olin aivan liian shokissa ja ilmeisesti tajusin tarvitsevani järjen käyttöä enemmän töissä. Vasta kun tulin takaisin kotiin aloin itkemään. Nyt mietin mitä voin tehdä ystävälleni, varsinkin kun hän ei asu täällä enää.

Itse asiassa, aamulla suuri pelko vallasi minut vähän aikaa, koska mieheni kuolema on/olisi pahin painajaiseni. Vaikka rakastan Suomea ja elämääni, rakastan miestäni enemmän. Olen halannut miestäni niin monta kertaa tämän uutisen jälkeen ja yöllä olen yrittänyt kuunnella onko hän vielä hengissä. Totta puhuen, olemme molemmat sanoneet haluavamme kuolla yhdessä. Se olisi paras tapa lähteä...mutta saa nähdä milloin ja milla tavalla kuolemme. 

Nämä kynttillät on sytytetty ystäväni miehelle...maailma on menettänyt taas ihanan miehen. 


glitter-graphics.com

No comments:

Post a Comment